Voor wie werken wij

Maxvast werkt voor alle organisaties die op zoek zijn naar een meer rendabele, efficiënte en duurzame huisvesting en die bereid zijn daarin te investeren. Daarbij richten wij ons voornamelijk op kleine en middelgrote organisaties in de (semi)overheidssfeer zoals onderwijs, gemeenten, zorg en kinderopvang. In deze tijd van bezuinigen zijn wij van mening dat het rendement van huisvesting sterk verbeterd kan worden zonder afbreuk te doen aan een duurzame huisvesting.

Met wie werken wij

Onze medewerkers hebben passie voor organisatie, huisvesting en vastgoed. Enthousiast en met een hands-on mentaliteit zetten wij onze kennis en ervaring in om uw organisatie op de meest efficiënte en duurzame wijze te huisvesten. De drijvende kracht achter Maxvast is Erwin Wolf. Door zijn jarenlange ervaring heeft Erwin zich ontwikkelt tot een professional die in de breedte van het vakgebied zijn sporen heeft verdiend. Zie hier zijn linkedin profiel.
Naast onze eigen medewerkers biedt Maxvast een uitgebreid netwerk van specialisten. Deze worden ingeschakeld waar specialistische kennis is vereist. Daarmee kunnen wij u altijd de beste oplossingen bieden voor uw organisatie.