Wat doen wij

Wij houden ons bezig met het verbeteren van uw (huidige) huisvestingssituatie. Daarvoor bieden wij u:

Adviezen

Op basis van uw organisatiedoelstellingen denken wij met u mee. Dit gaat van bezuinigen tot aan verduurzamen. Van strategische adviezen tot operationele zaken. Vanuit een rendabel en duurzaam perspectief zetten wij onze ervaring en kennis in om uw doelstellingen te realiseren. Door onze adviezen in een gezonde businesscase uit te werken heeft u direct het rendement van onze adviezen inzichtelijk. Van daaruit bepalen we samen het vervolgtraject om u doelstellingen te bereiken.

Interim

Om u tijdelijk te ondersteunen kunnen wij gebruik maken van medewerkers met jarenlange ervaring en gerichte kennis. Ook bij het veranderen van een beheerorganisatie of een technische dienst hebben wij aantoonbaar ervaring. In een gesprek zullen wij ons voorstellen en indien de welbekende klik er is, samen afspraken maken voor een vervolgtraject.

Begeleiden

Met een schat aan ervaring en kennis van zaken kunnen wij processen en projecten voor u begeleiden. Met name duurzaam aanbesteden maar ook nieuwbouw, verbouwprojecten en inrichtingsprojecten. Altijd vanuit een rendabel en duurzaam perspectief. Helder en duidelijk.

Sparren

Om scherper inzicht te krijgen in mogelijkheden, het helder krijgen van problemen of vrijblijvend te filosoferen over de huisvesting van uw organisatie kunt u met ons sparren. Vanuit onze ervaring en visie kan een sessie u meer handvaten bieden om uw ambitie en richting te bepalen. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en geeft enorm veel energie en nieuwe inzichten om uw koers te bepalen.